--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Kilogram Patates
- 200 Gram Mısır
- 1 Su Bardağı Bezelye
- 15 Adet Kornişon Turşu
- 200 Gram Dil Peyniri
- 20 Gram Tereyağı
- 7 Adet Mantar
- 3 Adet Havuç
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş 1 kaba 1 kilogram haşlanıp soyulmuş patates konulup ezilir. Üzerine tuz, karabiber, 30 gram tereyağı ve 200 gram rendelenmiş dil peyniri eklenip karıştırılır.
- Hazırlanan patates borcam tepsiye dökülüp yaydırılır. Üzerine 7 adet küçük doğranıp kavrulan mantar, 3 adet küp doğranıp kavrulan havuç, 1 su bardağı haşlanmış bezelye, 15 adet küp doğranmış kornişon turşu ve 200 gram haşlanmış mısır her yerine gelecek şekilde serpilir. Arzuya göre istenilen garnitürler ilave edilebilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder