--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 500 Gram Kuşbaşı Kuzu Eti
- 2 Adet Kuru Soğan
- 2 Diş Sarımsak
- 2 Adet Domates
- 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- Karabiber, Kimyon, Tuz ve Kekik
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tavaya 4 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 adet piyazlık doğranmış soğan, 2 diş küçük doğranmış sarımsak konulup kavrulur. Üzerine 500 gram kuşbaşı kuzu eti eklenip etin rengi dönüp suyunu çekene kadar pişirilir.
- Etler suyunu çekince kimyon, kekik, karabiber, 2 adet iri kesilmiş domates ve tuz ilave edilip suyunu çekene kadar kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder