12 Mart 2018 Pazartesi

DOMATESLİ ET SOTE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 500 Gram Kuşbaşı Kuzu Eti
  • 2 Adet Kuru Soğan
  • 2 Diş Sarımsak
  • 2 Adet Domates
  • 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • Karabiber, Kimyon, Tuz ve Kekik

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Tavaya 4 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 adet piyazlık doğranmış soğan, 2 diş küçük doğranmış sarımsak konulup kavrulur. Üzerine 500 gram kuşbaşı kuzu eti eklenip etin rengi dönüp suyunu çekene kadar pişirilir.
  • Etler suyunu çekince kimyon, kekik, karabiber, 2 adet iri kesilmiş domates ve tuz ilave edilip suyunu çekene kadar kontrol edilerek pişirilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder