4 Mart 2018 Pazar

FIRINDA KARNABAHAR

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 1 Adet Küçük Karnabahar
  • 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 2 Diş Sarımsak
  • Tuz, Karabiber ve Kimyon

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Karnabahar ayıklanıp iri parçalara ayrılır ve diri kalacak şekilde haşlanır.
  • Bir kaba 3 yemek kaşığı zeytinyağı, kimyon, karabiber, 2 diş rendelenmiş sarımsak ve tuz konularak karıştırılır.
  • Hazırlanan sos karnabaharların üzerine dökülüp her yerine bulanır ve yağlı kâğıt serili fırın tepsisine dizilerek 170 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder