--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 250 Gram Mantar
- 3 Adet Havuç
- 1 Adet Soğan
- 2 Adet Yeşil Biber
- 1 Adet Kapya Biber
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 1 Adet Domates
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 3 adet doğranmış havuç yarım çay bardağı zeytinyağıyla kavrulur.
- Kavrulan havuçlar ayrı bir tabağa alınıp tavaya piyazlık kesilmiş soğan, doğranmış yeşil ve kapya biberler konulup kavrulduktan sonra dörde bölünmüş mantarlar, tuz, karabiber, küçük kesilmiş 1 adet domates ilave edilerek sotelenir.
- En son kavrulmuş havuçlar da eklenip karıştırıldıktan sonra servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder