--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 5 Adet Lavaş
- 250 Gram Az Yağlı Kırmızı Et
- 2 Adet Kuru Soğan
- 2 Adet Kırmızı Kapya Biber
- 250 Gram Mantar
- 5 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 1 Tutam Maydanoz
- Tuz, Karabiber ve Kimyon
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 250 gram kırmızı et jülyen şekilde doğranır. 2 adet piyazlık doğranan soğan 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile biraz kavrulur. Üzerine 2 adet jülyen doğranmış kırmızı kapya biber, 250 gram iri kesilmiş mantar, tuz ve karabiber ilave edilip fazla öldürmeden sotelenir.
- Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı konulup üzerine 250 gram jülyen doğranmış kırmızı et eklenip sotelenir. Tavadan almadan kimyon, karabiber, tuz ve 1 tutam kıyılmış maydanoz serpilir.
- Lavaşın içine hazırlanan etli sebzeli harç konulup dürüm şeklinde sarılarak servis tabağına alınır.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder