1 Mart 2018 Perşembe

PORTAKALLI İRMİK TATLISI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 1 Su Bardağı İrmik
  • 1 Litre Süt
  • 1 Su Bardağı Şeker
  • 1 Paket Vanilya
  • 2 Adet Portakal Kabuğu Rendesi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Tencereye 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı şeker ve 1 litre süt konulup ocakta koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir.
  • Ocaktan almadan önce 1 paket vanilya ile 2 portakal kabuğu rendesi eklenir ve karıştırdıktan sonra ocaktan alınır.
  • Sıcak olarak borcam kaba dökülür ve soğuduktan sonra dilimlenerek servis edilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder