--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 500 Gram Mantar
- 1 Adet Yeşil Biber
- 1 Adet Kırmızı Kapya Biber
- 2 Adet Domates
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 200 Gram Kaşar Peyniri
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş 1 kapta 4’e bölünmüş yarım kilogram mantar, doğranmış 1 adet yeşil biber, doğranmış 1 adet kapya biber, doğranmış 2 adet domates, karabiber, tuz ve yarım çay bardağı zeytinyağı konulup karıştırılır.
- Hazırlanan karışım borcam tepsiye konulup 170 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir. Pişmesine yakın 200 gram rendelenmiş kaşar serpilip tekrar fırına konulur ve peynir eriyince fırından çıkarılıp servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder