--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 400 Gram Mantar
- 1 Diş Sarımsak
- 2 Yemek Kaşığı Un
- 4 Su Bardağı Su
- Yarım Paket Krema (100 Mililitre)
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 diş rendelenmiş sarımsak, 400 gram iri küp şeklinde doğranmış mantar konulup mantarlar suyunu çekene kadar kavrulur.
- Suyunu çeken mantarların üzerine 2 yemek kaşığı un eklenip biraz kavurduktan sonra 4 su bardağı su ilave edilir. Çorba kaynayana kadar karıştırarak pişirilir ve yarım paket krema ilave edilip karıştırılır. Tuz, karabiber ekilip bir iki taşım kaynadıktan sonra ocaktan alınıp sıcak servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder