--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 5 Adet Yufka
- 2 Demet Pazı
- 4 Dal Arapsaçı
- 250 Gram Lor Peyniri
- 4 Yemek Kaşığı Yoğurt
- 1 Çay Bardağı Zeytinyağı
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş 1 kaba 2 demet doğranmış pazı yaprağı, kıyılmış 4 dal arapsaçı, 250 gram lor peyniri ve tuz konularak karıştırılır.
- Sosu için 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay bardağı zeytinyağı ile karıştırılır.
- 1 adet yufka serilip üzerine fırça ile sostan sürülür ve kenarına pazılı harçtan konulup rulo şeklinde sarıldıktan sonra içe doğru yuvarlanır.
- Hazırlanan börekler yağlı kâğıt serili fırın tepsisine dizilir ve üzerlerine sostan sürülerek önceden 170 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder