--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 1 Kase Kavrulmuş Kıyma
- 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
- 2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
- 1,5 Su Bardağı Şehriye
- 4 Yemek Kaşığı Limon Suyu
- 1,5 Litre Su
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Bir kâse kavrulmuş kıyma, 1 yemek kaşığı biber salçası ve 2 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı zeytinyağıyla kısa süre kavrulur.
- Üzerine 1.5 litre su eklenip kaynadıktan sonra 1.5 su bardağı şehriye, 4 yemek kaşığı limon suyu ve tuz konulup, karıştırılarak 5 dakika kısık ateşte pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder