--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- Yarım Kilogram Buğday
- 3 Adet Tavuk Göğsü
- 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 3 adet tavuk göğsü yumuşayana kadar haşlanır.
- 1 gece önceden suda kabartılmış yarım kilogram buğday haşlanır.
- Buğday tahta kaşıkla ezdirilerek karıştırılır.
- Tavada 1 yemek kaşığı tereyağı ve yarım çay bardağı zeytinyağı ısıtılır.
- Buğdayın üzerine haşlanmış tavuklar küçük parçalar halinde konulur ve tuz, karabiber, eritilen yağ eklenip güzelce karıştırılır.
- İsteğe göre üzerine kırmızı biberli yağ gezdirilerek servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder