--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 300 Gram Balkabağı
- 1 Tutam Dereotu
- 50 Gram Kelle Peyniri
- 6 Dal Taze Soğan Yaprağı
- 3 Yemek Kaşığı Un
- 1 Çay Bardağı Çiçek Yağı
- Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş bir kaba 300 gram rendelenmiş balkabağı, kıyılmış dereotu, küçük kesilmiş taze soğan yaprakları, 50 gram rendelenmiş kelle peyniri(peynir tuzlu olduğu için ekstra tuz atılmadı), karabiber ve 3 yemek kaşığı un konulup karıştırılır.
- Hazırlanan harçtan parçalar koparılıp elle şekillendirilerek tabağa konulur.
- Tavaya çiçek yağı konup kızdırılır ve hazırlanan mücverler ters yüz edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder