--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Kilogram Ispanak Kökü
- 1 Adet Soğan
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 100 Gram Kavrulmuş Kıyma
- 2 Yemek Kaşığı Pirinç
- 1 Diş Sarımsak
- 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
- 1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası
- 1 Çay Bardağı Su
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı, 1 adet küp doğranmış soğan, 1 diş rendelenmiş sarımsak, 1 tatlı kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı biber salçası konularak kavrulur.
- Üzerine ayıklanıp yıkanmış ıspanak kökleri, 2 yemek kaşığı pirinç, 4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma, tuz ve karabiber eklenerek kavrulur.
- 1 çay bardağı su eklenip kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder