--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 2 Adet Pancar
- 2 Yemek Kaşığı Yoğurt
- 1 Adet Sarımsak
- 3 Adet Ceviz
- 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 2 adet pancarın kabukları soyulup yumuşayana kadar suda pişirilir.
- Yumuşayan pancarlar soğuduktan sonra rendelenir.
- 2 yemek kaşığı yoğurt 1 adet rendelenmiş sarımsak ile karıştırılır.
- Sarımsaklı yoğurt ve tuz rendelenmiş pancarın üzerine dökülüp karıştırılır.
- Servis tabağına alınan salatanın üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilip kıyılmış ceviz serpilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder