--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Adet Yumurta
- Yarım Çay Bardağı Süt
- Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ
- 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
- 1 Su Bardağı Hindistan Cevizi
- 1 Su Bardağı Pudra Şekeri
- Aldığı Kadar Un
- 1 Paket Kabartma Tozu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Bir kaba 1 adet yumurta, yarım çay bardağı süt, yarım çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, 1 su bardağı hindistan cevizi, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 paket kabartma tozu ve aldığı kadar un eklenerek kulak memesi kıvamında hamur elde edilene kadar yoğurulur.
- Hazırlanan hamurdan parçalar koparılıp şekil verilerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir ve önceden 180 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder