--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- Yarım Kilogram Kuru Fasulye
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 1 Adet Soğan
- 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
- 1,5 Yemek Kaşığı Domates Salçası
- 100 Gram Sucuk
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tencereye 1 adet küp doğranmış soğan ile yarım çay bardağı zeytinyağı konulup kavrulur.
- Kavrulan soğanların üzerine 1 yemek kaşığı biber salçası ile 1.5 yemek kaşığı domates salçası konulup güzelce kavrulur.
- Üzerine önceden haşlayıp suyunu süzdüğümüz yarım kilogram kuru fasulye ve üzerini kaplayacak şekilde sıcak su eklenip pişmeye bırakılır.
- 100 gram sucuk küçük küçük doğranıp biraz kavrulur.
- Kavrulan sucuklar fasulyenin üzerine eklenip tuz ekildikten sonra 1-2 taşım kaynatılarak ocaktan alınır.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder