9 Şubat 2018 Cuma

KUŞ ÜZÜMLÜ MUHALLEBİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 1 Litre Süt
  • 4 Yemek Kaşığı Nişasta
  • 1 Paket Vanilya
  • 5 Yemek Kaşığı Şeker
  • 1 Paket Kuş Üzümü (75 Gram)
  • Süslemek İçin: Hindistan Cevizi, Tarçın, Damla Çikolata vb....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • İlk olarak tencereye 1 litre süt konulur.
  • Üzerine 4 yemek kaşığı nişasta eklenir ve karıştırılır.
  • 1 Paket vanilya eklenip karıştırılarak pişirilir.
  • Kaynayan muhallebimize 5 yemek kaşığı şeker ilave edilip karıştırmaya devam edilir.
  • 1 Paket kuş üzümü eklenip karıştırılır.
  • Hazırlanan muhallebi kâselere dökülür ve arzuya göre hindistan cevizi, tarçın, damla çikolata vb. ile süslenerek servis edilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder