--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Litre Süt
- 4 Yemek Kaşığı Nişasta
- 1 Paket Vanilya
- 5 Yemek Kaşığı Şeker
- 1 Paket Kuş Üzümü (75 Gram)
- Süslemek İçin: Hindistan Cevizi, Tarçın, Damla Çikolata vb....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- İlk olarak tencereye 1 litre süt konulur.
- Üzerine 4 yemek kaşığı nişasta eklenir ve karıştırılır.
- 1 Paket vanilya eklenip karıştırılarak pişirilir.
- Kaynayan muhallebimize 5 yemek kaşığı şeker ilave edilip karıştırmaya devam edilir.
- 1 Paket kuş üzümü eklenip karıştırılır.
- Hazırlanan muhallebi kâselere dökülür ve arzuya göre hindistan cevizi, tarçın, damla çikolata vb. ile süslenerek servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder