--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 4 Adet Orta Boy Yeşil Kabak
- Yarım Demet Dereotu
- Bir Tutam Maydanoz
- 4 Adet Taze Soğan
- 100 Gram Kaşar Peyniri
- 4 Yemek Kaşığı Un
- 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş bir kaba 4 adet rendelenip suyu sızdırılmış orta boy kabak, yarım demet kıyılmış dereotu, bir tutam kıyılmış maydanoz, 4 adet küçük doğranmış taze soğan, 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri, 4 yemek kaşığı un, tuz, karabiber ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı eklenip kıvam alana kadar yoğurulur.
- Borcam tepsi bir tatlı kaşığı tereyağı ile yağlanır.
- Hazırlanan harç yağlanan borcam tepsiye düzgünce yaydırılıp, önceden ısıtılmış 170 derecelik fırına konulup üzeri kızarana kadar kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder