--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- Yarım Kilogram Sardalya
- 1 Adet Soğan
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Tutam Dereotu
- 1 Diş Sarımsak
- 1 Adet Limon
- 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 1 Adet Domates
- Yarım Çay Bardağı Su
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Ayıklanıp yıkanan balıklar tavaya dizilip üzerine tuz, karabiber, dilimlenmiş soğan, sarımsak, aralara küçük doğranmış domates, limon dilimleri, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, 3 yemek kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı su konulup ocakta suyunu çekene kadar kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder