--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Kilogram Taze Fasulye
- 1 Adet Patates
- 1 Adet Soğan
- 1 Adet Domates
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 1,5 Yemek Kaşığı Domates Salçası
- 1,5 Su Bardağı Su
- 2 Dal Maydanoz
- 3 Yemek Kaşığı Kavrulmuş Kıyma
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı konulup üzerine 1 adet soğan ve 1 adet patates küp şeklinde doğranıp, ilave edilir.
- Kavrulan soğan ve patateslerin üzerine 1 kilogram ayıklanmış taze fasulye ilave edilip kavrulur.
- Üzerine 1,5 yemek kaşığı domates salçası ve 1 adet doğranmış domates eklenir.
- Kavrulan yemeğimizin üzerine 1,5 su bardağı sıcak su ile tuz eklenir ve yumuşayana kadar pişirilir.
- Son olarak pişmekte olan yemeğin üzerine 3 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma ve 1 tutam maydanoz eklenir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder