--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- Yarım Kilogram Tavuk Göğsü
- 250 Gram Mantar
- 4 Adet Havuç
- 2 Adet Yeşil Biber
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- Bir Tutam Dereotu
- Karabiber, Kimyon ve Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- İlk olarak tavuk göğsü küp şeklinde doğranır.
- Havuçlar, yeşil biberler ve mantarlar doğranıp tavada sırayla yarım çay bardağı zeytinyağı(aynı yağ kullanılır) ile kavrulur.
- Doğranan tavuk parçaları renk alana kadar kavrulduktan sonra karabiber, tuz, kimyon, önceden kavurduğumuz biberler, havuçlar, mantarlar ve bir tutam kıyılmış dereotu ilave edilerek sote edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder