--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Adet Küçük Lahana
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- 1 Adet Soğan
- 2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
- 250 Gram Kavrulmuş Kıyma
- 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
- 1 Dilim Limon
- 2 Çay Bardağı Su
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Lahana yaprakları ince ince kıyılır.
- Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı, 1 adet küp doğranmış soğan eklenip kavrulur ve üzerine 250 gram kavrulmuş kıyma, 2 yemek kaşığı domates salçası eklenip pişirmeye devam edilir.
- 1 çay bardağı su eklenir ve üzerine kıyılmış lahanalar, 1 dilim limon, tuz, karabiber, 1 yemek kaşığı limon suyu konulup karıştırılıp pişmeye bırakılır.
- 1 çay bardağı daha su ilave edilir ve lahanalar yumuşayana kadar pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder