24 Şubat 2018 Cumartesi

KAŞARLI MANTAR

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 25 Adet Mantar
  • 150 Gram Kaşar Peyniri
  • 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 1 Tutam Dereotu
  • Tuz ve Karabiber

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Mantarların dış kabukları soyularak temizlenir.
  • Temizlenen mantarların ortasına bir bıçak yardımıyla küçük parçalar halinde tereyağı sürülüp yağlı kâğıt serilen fırın tepsisine dizilir.
  • Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiber eklenir.
  • 170 Derece önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirilir. Üzerlerine kıyılmış dereotu serpilerek servis edilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder