22 Şubat 2018 Perşembe

ZENCEFİLLİ ISPANAK KAVURMASI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 1 Kilogram Ispanak Yaprağı
  • 1 Adet Soğan
  • 1 Diş Sarımsak
  • 1 Tatlı Kaşığı Rendelenmiş Zencefil
  • Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
  • Tuz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı, 1 adet küçük doğranmış soğan, 1 diş küçük doğranmış sarımsak ve 1 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil eklenerek kavrulur.
  • Üzerine ayıklanıp yıkanmış ve doğranmış ıspanak yaprakları ve tuz eklenip kontrol edilerek pişirilir.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder