--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 3 Adet Havuç
- 50 Gram Kaşar Peyniri
- Yarım Demet Maydanoz
- Yarım Demet Dereotu
- 5 Adet Taze Soğan Yaprağı
- 3 Yemek Kaşığı Un
- 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş bir kaba 3 adet rendelenmiş havuç, 50 gram kaşar peyniri rendesi, yarım demet kıyılmış dereotu, yarım demet kıyılmış maydanoz, 5 adet kıyılmış taze soğan yaprağı, tuz, karabiber, 3 yemek kaşığı un eklenerek kıvam alana kadar yoğurulur.
- Hazırlanan karışıma elde şekil verilerek tabağa konulur.
- Tavaya 1 çay bardağı sıvı yağ konulur ve kızan yağın içine mücverler atılıp ters yüz edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder