27 Şubat 2018 Salı

HAYDARİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MALZEMELER


  • 125 Gram Süzme Peynir
  • 5 Yemek Kaşığı Yoğurt
  • 1 Diş Sarımsak
  • 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Tutam Dereotu
  • 1 Tutam Taze Nane
  • Tuz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLANIŞI


  • Bir kâseye 125 gram süzme peynir konulup, çatalla ezilir.
  • Peynirin üzerine 5 yemek kaşığı yoğurt ve 1 diş rendelenmiş sarımsak eklenip karıştırılır.
  • 1 tutam kıyılmış dereotu, 1 tutam kıyılmış taze nane, tuz ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edilip iyice karıştırılır.
  • Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder