--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
- 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
- Yarım Su Bardağı Pudra Şekeri
- 1 Paket Vanilya
- 1 Paket Kabartma Tozu
- Yarım Çay Bardağı Süt
- 1 Su Bardağı Kıyılmış Ceviz
- Aldığı Kadar Un
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Bir kâseye 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay bardağı sıvı yağ, yarım su bardağı pudra şekeri, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, yarım çay bardağı süt, 1 su bardağı kıyılmış ceviz ve aldığı kadar un eklenip yoğurularak kulak memesi kıvamında hamur elde edilir.
- Hazırlanan hamurdan parçalar koparılıp şekil verilerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir ve önceden 180 derece ısıtılmış fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar kontrol edilerek pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder