--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- Yarım Kilogram Yer Elması
- 2 Adet Havuç
- 1 Adet Portakal
- 1 Adet Patates
- 1 Adet Soğan
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- Yarım Demet Dereotu
- Yarım Limon
- 1 Çay Bardağı Su
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Yer elmalarının kabukları soyulur.
- Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı ve 1 adet küp doğranmış soğan konularak kavrulur.
- Üzerine doğranmış patates, doğranmış havuç eklenip sotelendikten sonra küçük doğranmış yer elmaları ve tuz ilave edilip karıştırılır.
- 1 adet portakalın suyu, yarım limonun suyu ve 1 çay bardağı su ilave edilip sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
- Üzerine kıyılmış dereotu serpilerek servis edilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder