--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 6 Dilim Tam Buğday Ekmeği
- 250 Gram Mantar
- 250 Gram Kıyma
- Yarım Fincan Zeytinyağı
- 2 Diş Sarımsak
- 1 Adet Orta Boy Soğan
- Yarım Demet Maydanoz
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Bir adet doğranmış orta boy soğan ve 2 diş doğranmış sarımsak yarım kahve fincanı zeytinyağı ile kavrulur.
- Soğanlar kavrulduktan sonra doğranmış mantarlar ilave edilir.
- Mantarlar piştikten sonra 250 gram kavrulmuş kıyma, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber eklenir.
- Son olarak 6 dilim küçük doğranmış tam buğday ekmeği eklenip, karıştırılır.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder