--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Adet Kereviz
- 1 Su Bardağı Yoğurt
- 2 Diş Sarımsak
- 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 7 Adet Ceviz
- Bir Tutam Dereotu
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 1 adet kereviz rendelenir.
- 1 su bardağı yoğurdun içine 2 adet rendelenmiş sarımsak karıştırılır.
- Rendelenmiş kerevizin üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 7 adet kıyılmış ceviz ve tuz konularak karıştırılır.
- Servis tabağına alınan salatanın üzerine bir tutam kıyılmış dereotu eklenip, 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder