--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 500 Gram Balkabağı
- 2 Adet Havuç
- 1 Adet Patates
- 2 Dal Kereviz
- 1 Küçük Parça Taze Zencefil
- 1 Diş Sarımsak
- 1 Adet Soğan
- 5 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- Su
- Tuz ve Karabiber
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Tüm sebzeler küçük küp şeklinde doğranır.
- Tencereye 5 yemek kaşığı zeytinyağı konur, küp doğranan soğan ve sarımsak biraz kavrulur.
- Doğranan sebzeler de eklenip yumuşayana kadar kavrulur.
- Sebzelerin üzerini 1 parmak geçecek şekilde su eklenir ve tuz ile karabiber konulup sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
- Yumuşayan sebzeler blenderden geçirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder