--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 1 Çay Bardağı Çiçek Yağı
- 1 Su Bardağı Pudra Şekeri
- 2 Su Bardağı Un
- 1 Paket Vanilya
- 1 Paket Kabartma Tozu
- 1 Çay Bardağı Damla Çikolata
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- Geniş bir kaba 1 çay bardağı çiçek yağı, 1 su bardağı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ekleyip kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilinceye kadar yoğurulur.
- Elde edilen hamur 15 dakika dinlendirilir.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elde yuvarlanarak şekil verilir.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizilen kurabiyelerin üzerine damla çikolatalar yerleştirilir.
- 170 derece, önceden ısıtılmış fırında etrafı hafif pembeleşene kadar pişirilir.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder