--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
- 4 Adet Pırasa
- 1 Demet Arapsaçı
- Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
- Yarım Çay Bardağı Su
- Tuz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAZIRLANIŞI
- 4 adet pırasa ince ince kesilir.
- Kesilen pırasalar derin bir tavaya konulup ocağın üstüne alınır.
- Üzerine yarım çay bardağı zeytinyağı dökülüp kavrulmaya bırakılır.
- 1 bağ arapsaçı ince ince doğranır.
- Doğranan arapsaçları pırasaların üzerine ilave edilir.
- Üzerine yarım çay bardağı su ilave edilip pişirmeye devam edilir.
- Kavrulmuş pırasalı arapsaçının üzerine tuz eklenip karıştırılarak ocaktan alınır.
- Afiyet Olsun:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder